با امضای تفاهمنامه فردا برای ساخت ۱۰۰هزار واحد مسکونی، وزارت راه و شهرسازی دومین تفاهمنامه بزرگ را با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح امضا میکند. مشخص نیست این ۱۰۰هزار واحد برای نیروهای مسلح ساخته میشود یا اینکه مانند طرح مسکن مهر زیرمجموعههای وزارت دفاع اقدام به ساخت و ساز در بخش مسکن میکنند.
طی هفتههای اخیر دولت از برنامه ساخت مسکن برای کارکنان دولتی خبر داده است؛ طرحی که بر اساس آن به گفته وزیر راه و شهرسازی کارکنان دولتی طی ۱۵ سال خانهدار خواهند شد.
چهارشنبه گذشته سیدامیرحسین قاضیزاده عضو هیئت رئیسه مجلس درباره طرح دولت به تسنیم گفته بود: برای خانهدار کردن حقوقبگیران پیشنهادی را به دولت ارائه کردیم که البته دولت آنرا به کارکنان دولت تقلیل داد. بر اساس این طرح حقوقبگیران دولتی در یک بازه زمانی ۲۵ سال با پرداخت ۱۵ درصد از حقوق خانهدار خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه برای منابع مالی مورد نیاز این طرح مدل سهگانهای طراحی شده است، اظهار کرد: با تأمین مالی، انبوهسازان اقدام به ساخت و ساز در قالب این طرح کرده و کارمندان حقوق بگیر دولت صاحبخانه میشوند. در این طرح به مدت ۵ سال، سالانه یک میلیون واحد مسکونی برای کارمندان دولت ساخته میشود. پس از این مدت نیز با مدل کنونی سایر افراد در یک بازه ۲۵ تا ۳۶ ساله با توجه شاخصهایی از جمله نرخ رشد قیمت ، حداقل دستمزد و… میتوانند خانهدار شوند.
وی با اشاره به اینکه در این طرح نوع ضمانت متفاوت خواهد بود، یادآور شد: طی نامهای این طرح را برای وزارت راه و شهرسازی ارسال کردیم، اما این وزارتخانه واکنش جدی به آن نشان نداد؛ از این رو با رئیسجمهوری مکاتبه کردیم که رئیس دفتر رئیسجمهوری در تماس با بنده اعلام کرد طرح مذکور را ابلاغ کرده است.
به گزارش تسنیم، بهمن ماه سال گذشته نیز طی مراسمی با حضور وزرای راه و شهرسازی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، رئیس سازمان صنایع دریایی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی تفاهمنامه همکاری مشترک وزارتخانه دفاع و راه وشهرسازی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار برای تولید ۴۴ شناور پیشرفته امضا شد.
محمدرضا الهیاری معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی در اینباره به تسنیم گفته بود: بر اساس قرارداد امضا شده بین سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع ۲ فروند شناور تجسس و نجات به طول ۲۰ متر و سرعت ۴۰ نات دریایی و ۲ فروند شناور بازرسی و کنترل کشتیها به طول ۱۸ متر و سرعت ۲۵ نات دریایی از محل منابع صندوق توسعه صنایع دریایی ساخته می شود.
وی تصریح کرد: حجم این قرارداد جمعاً ۹٫۵ یورو است (شناورهای تجسس ۵٫۵میلیون یورو و شناور کنترل و بازرسی ۴٫۱میلیون یورو) که مقرر است طی ۱۵ ماه ساخته شود.
وی بیان کرد: این شناورها با استفاده از حداکثر توان داخلی در راستای حمایت از صنایع دریایی ساخته میشود.
مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه شناور تجسس و نجات برای افزایش ایمنی دریانوردی و شناورهای بازرسی برای کنترل در منطقه چابهار مورد استفاده قرار میگیرد.
- منبع خبر : تسنیم
Sunday, 24 November , 2024