او افزود: این طرح بر سه پایه است که اولین آن موضوع منابع مالی است که باید برای این طرح در نظر گرفته شود؛ بر اساس مصوبات شورای پول و اعتبار هر سال باید ۲۰ درصد از تسهیلات بانکی به حوزه مسکن اختصاص پیدا کند. عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سال گذشته سیستم بانکی کشور ۹۵۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است که فقط هفت درصد از آن مربوط به حوزه مسکن بوده است و این موضوع نشاندهنده بیتوجهی به مصوبات شورای پول و اعتبار است. او عنوان کرد: امسال قرار است هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخته شود و باید ۲۰ درصد از این مبلغ به حوزه مسکن اختصاص یابد. یوسفی از پیشبینی صندوقی با عنوان صندوق ملی زمین و مسکن خبر داد و گفت: وزیر راه و شهرسازی، رییس این صندوق خواهد بود و برای اینکه این صندوق اختیارات کافی داشته باشد، منابع جدید درآمدی برای آن پیشبینی کردهایم. او مالیات بر خانههای خالی، مالیات بر معاملات مکرر و مالیات بر عایدی مسکن را از جمله این منابع برشمرد و خاطرنشان کرد، همه این منابع در این صندوق تجمیع خواهد شد تا به ساخت مسکن برای محرومان و اقشار تحتپوشش دستگاههای حمایتی معطوف شود.به گزارش خبرنگار شبکه خبری تحلیلی بین نیوز از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، یوسفی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: این کمیسیون طرح جهش تولید مسکن و راهکارهای اجرایی آن را پیشنهاد داده است که گرفتن مالیات از خانههای خالی، مالیات بر معاملات مکرر و مالیات بر عایدی مسکن از جمله آنها است.
ضرورت پرداخت ۲۴۰۰۰۰ میلیارد تومان از تسهیلات بانکی به بخش مسکن/ سال گذشته فقط ۷ درصد تسهیلات به مسکن پرداخت شد/ پیشنهاد تشکیل صندوق ملی زمین و مسکن به ریاست وزیر راه و شهرسازی
پرینتعضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت پرداخت ۲۰ درصد تسهیلات بانکی به بخش مسکن، از پیشنهاد تشکیل صندوق ملی زمین و مسکن به ریاست وزیر راه و شهرسازی خبر داد.
https://binn.ir/?p=6958
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مطالب بیشتر
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Friday, 3 February , 2023